Røræg er meget lækkert at få til morgenmad en gang i mellem. Men jeg syntes det kan blive en smule trivielt i versionen med bacon og baked beans. Jeg har derfor fundet en ny version, der er min yndling lige for tiden. Røræg med pesto, det giver lige et lækkert twist, jeg kan bedst lide den røde pesto man kunne også vælge den grønne eller en helt andet. I know det er lidt dovne udgaven, for det mest lækre ville jo være hvis man lavede sin egen pesto fra bunden.
Jeg brugte her til to personer et halvt glas pesto af de små og fem æg.
Det kom derefter til at se sådanne ud
Igen jeg kan blive lidt træt af den meget trivielle brunch tallerken, så den har jeg lavet lidt om på den og tilpasset til hvad jeg selv godt kan lide. Det blev til selleri og gullerods stænger, en klat hytteost, lidt tomater, to sammen rullet skiver serano skinke og ristet rugrød med ost. Velbekommen
For the English readers this is scramble eggs with pesto, I used for two persons 5 eggs and a half glass of pesto. You can add any pesto you like or even better make one yourself. On the plate I chose what i like the best, cottage cheese, serano ham, celery, carrots, tomatoes and rye bread with cheese. Enjoy
Skrevet af Carina
Ingen kommentarer:
Send en kommentar