Salads

Hakkebøf med kikærte salat / hamburger steak with chickpea salad

Super hurtig og sund aftensmad - den danske klassiker der er gjort sund. 

Hakkebøf:
250g hakket oksekød lav fedt procent 

Salat:
1 dåse kikærter
Halv håndfuld kerner af hvad du kan lide, jeg brugte solsikkekerner 
Halv håndfuld rosiner 
1 håndfuld frisk spinat 
1 halvt blomkål 
4 stænger blegselleri 
0,5 dl æble vineddike 
Salt og peber 


Tilbehør:
1 Løg 

Fremgangsmåde:
Bøfferne formes og steges i lidt olie og løget skæres ud og steget sammen med. Begge dele krydres med salt og peber. 
Til salaten blandes alt sammen undtagen spinaten, da denne placeres på tallerkenen og den samlede salat placeres ovenpå. 
Til sidst hældes vineddiken over og krydres med salt og peber og voila - middagen er serveret. 
Enjoy! 

- Carina 

Super quick and healthy dinner - the Danish classic made ​​healthy. 

Hamburger: 
250g minced beef low fat percentage 

Salad: 
1 can chickpeas 
Half handful of grains of what you like, I used sunflower seeds 
Half handful of raisins 
1 handful of fresh spinach 
1 half cauliflower 
0.5 dl apple vinegar 
4 sticks of sellery
Salt and pepper 

Side:
1 onion 

Method: 
The steaks are shaped and fry in a little oil and the onion is cut out and risen with. Both seasoned with salt and pepper. 
For the salad mix everything together except the spinach, then this is placed on the plate and the total salad placed on top. 
Finally, add the vinegar above and season with salt and pepper and voila - dinner is served. 
Enjoy!