Soups

Rødbede græskar suppe / Beetroot pumpkin soup - Carina

Jaaa det var ikke de eneste ingredienser - ser kom lidt flere i :) Lækkert efterårssuppe til at sætte sæsonen igang, med dejlige rodfrugter.  Jeg stod og skulle tømme køleskabet og fremtryllet blev denne dejlige suppe. Det blev til en kæmpe portion, sååå noget af den vil blive frosset ned, til hurtig mad en anden aften. 
Her er min egen opskrift:
1 Hokkaido græskar
2 Rødbeder
2 mindre søde kartofler
1 Grøn Chili
2 Skarlotte løg
4 Fed hvidløg
4 Stænger blegselleri 
1 mellem størelse pastinak
6 cm Ingefær
Salt og peber

Hvidløg. chili, skarlotte løg og ingefær steges først af i lidt olivenolie, et par minutter til det er blødt. Herefter havde jeg skåret alle de andre grøntsager ud en halv tommelfinger størelse og kom dem ned i gryden. Herefter kom jeg vand på til det dækkede grøntsagerne til de blev dækket. Jeg lod det stå at koge i 15 - 20 min. til alle grøntsager var udkogte. Herefter hældte jeg lidt efter lidt op i en skål (undlod at få for meget vand med) og begyndte at få det til en suppeligende konsistents med min stavblender. Jeg kom lidt vand i som grøntsagerne havde kogt i, til det blev en god tykkere suppe konsistents. 
Hvis man ville lave denne mere cremet kan man komme enten fløde, men så mister man det sunde aspekt af suppen :) 
En af dagene vil jeg også riste lidt parma skinke i ovnen og knække det over, så der er lidt der knaser. 
Enjoy!!
- Carina    


Yeah it was not the only ingredients - put a little more in :) Very nice autumn soup to get the season started, with lovely root vegetables. I was emptying my fridge and conjured up was this lovely soup. It was a huge portion, sooo some of it will get frozen down to fast food another night. 
Here's my own recipe: 
1 Hokkaido pumpkin 
2 Beetroot 
2 small sweet potatoes 
1 Green Chili 
2 Small sweet onions 
4 Garlic 
4 rods celery 
1 medium parsnip Size 
6 cm Ginger 
Salt and pepper 

Garlic. chili, onions and ginger fry first in a little olive oil, a few minutes until soft. Then I cut all the other vegetables in a half thumb size and put them into the pot. Then I put water on until it covered the vegetables. I left it to cook for 15-20 minutes. for all vegetables were soft. Then I poured little by little into a bowl (did not get too much water) and began to make it a soup similar konsistents with my blender. I got a little water in which the vegetables were cooked in, for it to become a good thicker soup. 
If you wanted to make this creamier, you can put in a little cream, but you lose the healthy aspect of the soup :) 
One of these days I will also toast some Parma ham in the oven and crack it over, so there is that crunch. 
Enjoy !! 
- Carina


Ingen kommentarer:

Send en kommentar